06 feb 2016

DRUGI DEL SEMINARJA ZA STROKOVNI KADER S PODROČJA ŠPORTNIH ŠOLANIH PSOV

0 komentarjev

Drugi sklop izobraževanje za strokovni kader je Komisija za šolanje, po sprejetem načrtu izobraževanja nadaljevala v soboto, 30.1.2016. Seminar smo razdelili na tri področja izobraževanja na dveh različnih lokacijah.

Tako da so kandidati za markerje začeli praktični del pod vodstvom Franca Balantiča na vadišču KD Domžale. V Grosupljem pa je potekalo izobraževanje za kandidate vodje vrste in vodje osnovnega šolanja, višje stopnje šolanja ter vodja Obedienca 1, ki so poslušali predavanje o »Komunikaciji» predavatelja Tomaža Skulja. V dopoldanskem času je potekalo še predavanje o »Urbanem okolju izpita B-BH« ter »Smernice sojenja na izpitih«, ki jih je podal Miran Marš.

V popoldanskem času pa smo nadaljevali z izobraževanjem na temo »Metodika vodenja tečajev nižjih programov«, ki jo je predaval Mirko Flere. V popoldanskem delu pa so kandidati za naziv vodja Obedience 1, po skupnem dopoldanskem delu, ločeno nadaljevali predavanje spoznavanja Pravilnikov in vaj za področje Obedienca, ki ga je predstavila  Staša Pardubsky.

Da je dan tako hitro minil gre zasluga vsem predavateljem za odlično predstavitev svojih tem ter seveda udeležencem za disciplinirano obnašanje ter aktivno sodelovanje na seminarju.

Miran Marš
Predsednik KzŠ

[na vrh]
O avtorju